Jumaat, 23 Disember 2011

Selamat Datang 2012

Salam Tahun Baru...

Hye sekejap je da setahun kan..ak rase mcm baru semalam je ak tulis entry pasal selamat datang 2011..pejam celik pejam celik da setahun. alhamdulillah, kte sume masih diberi peluang untuk bernafas di atas muka bumi ini...cerita pasal tahun baru, sure larh semua owg nak ianya lebih baik dr tahun2 yang lepas kan... InsyaAllah....ak doakan yang terbaik utk semua..

p/s : datangnyer 2012 , secara rasminya umur ak akan bertambah 21 + 1 = ?? owh no, suda semakin besar, tue dan kerepot.... dengan rasminya "Bateriku" akan di fail tutupkan... n bukak "Bateriku" yang baru ( x sabar nak conteng diari baru : give by SomeOne - thanks dear.. )

azam tahun 2011, alhamdulillah, sumenya telah dapat dicapai...ciap dapat azam advanced  lg..walaupun ak x pernah terpikir tuk mencapainya...

apa azam tahun baru ak..... hmmm banyak sgt...x tao larh dapat dicapai @ x?

 1) Bertudung itu sempurna : u'r still beautiful without showing too much skin .. ak da jatuh hati dengan "magic word" tu...

2) Rumah itu kumiliki.... hmm, lambatnya rumah nak siap kan...insyaAllah bulan 6 ni siap kot... x sabar nak pegang kunci...( p/s : decorate rumah sendiri itu sangat membahagiakan, rumah blum siap tp design da penuh dlm diari ..hehe )

3) Saving : alhamdulillah, anggaran simpanan tuk tahun ni da tercapai... x sabar nak update ASB.... tgok dividen..huhuh, tahun baru ni, lg banyak tanggungan...

Tabung Haji : nak buat Umrah + Haji
ASB : nak kawen...heheheh
BSN : nak shopping + bercuti
Bank Islam : PTPTN

4) Kerja : mesti nak keje rajin, jd y baik dr semakin baik...bos baru?? hope sgt "terbaik".....

5) Family first : tambah percutian tuk tahun depan kei mama....luv u larh..da lame pown kte x balik kg..ehem2x... ??? Mama da janji kan nak belikan skuter...legend 2 kakak wakaf tuk mama ek...

6) Abg : awk bukan y pertama, hope awk y terakhir.. thanks tuk semua pengorbanan awk selama ni, kesabaran awk tunggu n layan karenah sye... sabar tao.. bg sye mase lg 4 tahun keii...insyaAllah i'm yours...amin... sye akan sentiasa menjadi penyokong sama ada awk bangun @ jatuh  keii !!!

7) Kwan : really mish u all my cik bff..tahun ni mang sye sibuk x dapat date ngan awk...tp tahun depan kte plan 4 the Great Renion okeiii dear,, promise u..

8) Boncit : Bos mara guna name 2...so , sekian saje utk tahun 2011..tahun depan no more BONCIT,,,

9) Fixc :  i want it.. i want it tooo..... go go go 

10) Sume Terbaik : Anak y baik, Kakak y baik, Muslimah y baik, Pekerja y baik, Sahabat y baik, Pasangan y baik, Rakyat y baik....


Nak capai semua ???.... huhuhu, usaha tangga kejayaan kan....hehehhe.. bubye 2011..

Selasa, 20 Disember 2011

No Tittle


SABAR...itu yang selalu dibisikkan oleh mama. krn setiap insan yang sabar itu pasti dapat balasan yang baik... Kesabaran ini, memungkinkan owg lain mengatakan ak seorang yang bodoh, namun sebaliknya bagi ak, kesabaran ini telah menjadikan ak seorang yang semakin kuat dan tabah dari hari ke hari.. buktinya, kini air mata bukan lagi peneman hari2 kosongku.. Semoga kebahagian ini akan sentiasa menyinari hidup...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...