Sabtu, 28 Januari 2012

Give me a big smile dis morning plis

Hello cayang...
Selamat pagi.. da breakfast ke? have a great breakfast okeii darl... ak x breakfast lg...lapo ni..sob3x...rindu sgt nak mencoret tapi x de masew.... huhuhu busy larh....mcm biase planner mesti full kan.. hari ni ahad, mesti rmai y cuti kan...then ak kena p kerja..hik2x..da biasa da...masew mule2 dlu janggal jgak..tp da nak dekat setahun ak duk kat tganu ni, da jd rutin hidup ak da. so y cuti hari ni, mesti da ade plan nak p jenjalan kan...have a nice day cayang... i'm working.. tp bley plak conteng blog...heheh bos x de pagi ni..pagi2 lagi dye da bg tau dye nak p meeting kat luar... so P.A dye pown senyum lebar sampai kat telinga larh...hehehhe...terlepas dr buat kopi pg ni...heheh esok masih ade okeiii.. 

Rindunyer kat sume kan..kepada cik pembaca setia blog ktew...CIk Qiena Sayang....hari ni ak da update blog ak tao...huhuhu, ak rindu sgt kat kau.. x puas jumpe hari 2, kau larh nak balik kg sangat..kesian ak..nasib larh sempat jgak mengimbas kenangan silam dengan kau sambil tgok album lame ek.. x sabar nak tggu kau update entry baru....pasal kad2 ucapan 2 sume...huhuhu eh? .okeii x novel 2..best kan...tajuk je da kontroversi kot....opss lupe plak nak mintak charge, sewa novel ak...huhhu, cmane kau skung da jadi usahawan berjaya kew? da jd member cam mas ke? hahah gud luck sayang...ak tgah mencuba produk kowang ni...t ak promote kat opis ak ek...lau untung jgn lupe bagi komiseeeeen tao..heheh

Cerita pasal cuti raye cina, my sayang2x...sowi keii..cuti sekejap je pown,,, byk menda nak wat....huhuhu, tp sempat larh ak bwk mama n adik p honeymoon kat genting , walaupown sebenarnya, ak benci tempat 2..tp kerana insan2 tersayang 2, ak mengalah n berkorban larh...pergi jgak...now ak tau that's is genting,,, bg ak bese je pown..maybe sebab ak x suke tempat y rmai2 owg mcam 2 kot...ak lg suke bercuti kat tempat y tenang, mcm pulau ke...cameron ke....huhuhu...ape pown ak bersyukur sgt sebab adik ak sudah belajar memaafkan. amin...n skung dye da semakin pinggirkan ak n lebeykan ayah sedara dye 2...tapi x pe larh...setiap yang berlaku ade hikmahnya,...mish u budak kecik...

Kepada my sayang, ikin, nana, nad, amy, biha, fiza, yana....i'm so sowi keiii..cuti awi 2 ak balik nek bas je...x bley nak p kuantan date ngan korang.... bln 3 ni kau owg nak dtg cni kan...jgn x jd tau..i'll be waiting..kte have fun keii.kte pown da lame x jumpe kan..ckap je nak p mnew keii...nak pusing satu tganu pown bley tao..rumah no hal keii, i support...i baru ciap renovate bilik semalam..da mcm istana hang li po da pown... n tuk ikin kau suke green kan...bilik ak fully green..sampai ke cadar tau...suke x?? ...heheheheh...x mao majuk2 da pas ni keiii....i luv u all sgt3x...

Kepada sume kwan2 ak yang bertunang, kahwin, baru dapat baby...congrate keii....semoga kebahagiaan itu kekal abadi buat selamanya. amin.... heppy tuk semua tau...bye ...



2 ulasan:

akinah berkata...

hahha..eh2 ada nama ak lah~~~hihi
rimdu kat ko gak...etah bila lagi dpt lepak2 kan..
novel 2 bes giler rasa nak beli jer..tqlah bg pinjam bc..hihi

Daughter Hj Hassan berkata...

mesti larh best...hik2x...pas ni kte p beli novel cik bunga plak keii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...