Isnin, 2 Januari 2012

Sweet 22

Mse ak update blog ni..of course larh secara rasminya umur ak da masuk 22 tahun..tp x ckup bulan lg tau...owh tuenya ak...Selamat Tahun Baru semua...camane sambutan mesti happening kan...ak? nope larh...just duk umah menghadap tv je.... Sebab ape, ujan turun mencurah2....lgpown, ak keje ahad 2...x best larh kan...aisyhh x penting pown, sama ada ak sambut or tak... tahun 2 tetap baru !!!

Permulaan tahun baru..alhamdulillah semuanya berjalan seperti y dirancang....berbakul2 azam tahun baru ak ni...tp y utama mang ak nak spent time tuk kwan2 larh...sebab tahun lepas mang ak x bg langsung mse tuk dye owg...x adil kan..kejam sgt rasenya...tp tahun ni i'll promise keii cik bff sume....sye akan bhgi msew tuk kamo semua..

Kerja alhamdulillah, bos baru En. Farrin...He's a good bos...insyaAllah....selesa bekerja dgn dye, walaupun, hari2 ak kena beli breakfast tuk dye...sound's good rite...hahah anyway,,,pape saje tuk u bos....sye berkeja n sye akan patuh pd setiap arahan...actually baru ak sedar, nak jd PA ni bukan senang mcm ape y ak pernah bayangkan dlu. setakat pakai cantik2 je,,,, hoho useless kan....kena ada byk ilmu di dada, kena talkative plak, n pandai treat ur bos...pape pown, still mish bos lame.. En. Din...thanks sebab give me a call...ingat jgak bos kat staff lame ek....i'm heppi 4 that... wish u best of luck kat tempat baru bos....

Esok mama da start keje, n adik pown da start skol, so x kan ade lg mesej2 dr budak kecik 2....kalau x, nak mesej sokmo je....adik2, tau kan kakak kau ni x suke mesej..hahha pape larh, nasib baik ak sayang kau dik.hahha mesti kau x sabar nak p skol esok kan, maklumlah sumenya baru, ye larh kau kan anak datin best larh....i jelez tau, msew i sekolah dlu, mama asyik suh berjimat je.....hahahhah sok pergi cop tempat duduk depan2 tau,,sebab kau 2 pendek..6t x nmpak ape cikgu tulis kat white board...haha lupe, msti mama bg kau duit blanje lebey tahun ni kan...jgn lupe simpan kei, letih je kakak belikan kau tabung. lau x nak simpan.....huhuhu.. owh...mom, i'm really mish u keiii.. x sabar nak balik tau..rindu masakan u....hehehheh, opss ya, harap bersabar ngan karenah student baru esok...hehehheii,,,i know u'r caring mama..tp kesabaran amat diperlukan di sini...


2 ulasan:

akinah berkata...

hahhah...22 tua kan kite??cepatnyer masa berlalu~~

Daughter Hj Hassan berkata...

tau x pe... rindu skolah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...