Ahad, 19 Februari 2012

Selamat ber Hi-Ti semua...

Salam..

Selamat petang, hari ni ak sampai paling awal kat umah. Mane taknyer kul 5 tepat ak da tercegat kat depan punch card 2..tpi tetap x ley lawan encik berdua 2..mereka tetap owg pertama y akan punch card. so secara tidak langsungnya ak menjadi owg ketiga y punch card..entah larh kenape, tp ak mang x de mood hari ni, someone da spoil kan mood ak...sape? owg y dari dlu sampai skung y x abis2 menyakitkan hati ak.. thanks n congrate sebab kau da berjaya. ape pown , nasib baik sangat bos x de hari ni...so, bley larh ak balik awal..td pown ak sampai lambat kat opis, tp punch card masih hitam keii..alhamdulillah..

Hmm finally hari ni ak da ciapkan booklet tuk lawatan Dato Pengerusi ahad ni..adew lagi seminggu je. Lega rasenya.. teks ucapan bos tuk Mesyuarat Agung 6t pown ak da siapkan td.. alhamdulillah.. Puas ak pikir ayat nak wat karangan , maklumlah da lame tinggal sekolah...ayat pown tunggang terbalik larh.. nasib baik ade encik google kan...i luv u larh.... hahah harap2 bos x reject, tp dye mang x bley reject da pown kan...sebab dye masuk opis pown btol2 mase mesy 2...owh ye baru teringat esok ak kena set app bos ngan  pengarah TNB.. huhu... nasib larh Pn. Noli p.a pengarah TNB tu bek n sporting...n nasib bek ak da simpan num phone dye...huhuhu, malas nak kol opis, banyak songeh kan...hehehhehe .. hahha 2 larh keje ak, set app, booking flight, type memo, type surat, arrange meeting, jwb kol....hahha jangan nak merungut larh ct,, da memang keje kau kan....

Balik umah ngatkan nak ttow, tp ble bb da keluarkan lampu oren maknenya dye nak mintak nyawa larh...so dengan malas ak bukak lappy tuk charge... huhu maklumlah charger rosak. terpaksa larh ak charge gune kabel je.. then ble da bukak lappy 2 tau2 je larh, da x jd da nak ttow...fb, twiter, sume nak update kan...hye ct2x...sabar je larh...bbm x yah ckap larh, mang berbunyi 24 jam.. bab kate kawan ak lau x nak bbm berbunyi delete sume contact sampai tinggal zero.... owh ckap pasal bbm, tuk cik Mary Sica ( Pensil Hold ) wish u best of luck keii sayang...





Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...