Sabtu, 7 April 2012

Update

Selamat tengahari. da lunch? Makan ape? wah enjoy ur luch keii, ak puasa hari ni. So keseorangan di opis, sambil mendengar bunyi telefon yang tak henti2 berdering.. ( x tau ke mase rehat ) aisyhh.. sabar je larh kan. nak wat camane..rase mcm nak cabut je wayar telefon 2 .. baru senyap ckit kan. 

da lame tak meng update blog, da bersarang pown. huh, cbuk sgt skung... banyak xtvt.. kat opis byk keje skung.. event pown banyak. baru lepas wat majlis perpisahan Kak Suriza. then minggu ni ade sukan dengan ABM & Media plak. Minggu lg satu ak ade interview kat KL. Doakan ak ye kwan2.. Balik interview kena p Tasik Kenyir urusetia program memancing kat cna.. Awal bulan 5 nak p Perak.. kenduri kawen Kak Kay.... 

Ha, jadual ak memang full 2 bulan ni. Lgpown kwan baik ak da nak kawen awal bulan 6 ni, so bertambah busy larh , nak uruskan majlis dye. habis sume tempat dye usung ak, pilih baju, hantaran, pelamin. ha? mcm confuse sape yang nak kawen sebenarnya ni... ha tak pe larhm ni giliran kau kan...taun-taun depan ak plak usung kau kehulu kehilir keiii.. 

Selesai je sume ni, baru larh ak boleh bernafas ckit. lega asenya, tp bulan 6 da cbuk pasal rumah baru. bulan 7 puasa, bulan 8 plak raya. hahah nampaknya tahun ni memang tahun cbuk ak larh. Hmm, banyak benda nak pkir skung. Masalah datang mencurah2x.. lepas satu2.. semoga Allah memberikan ak jalan penyelesaian yang terbaik. Amin.

To Some0ne : Terima kasih atas ujian kesabaran yang sentiasa kau bg kat ak. Thanks jgak sebab sudi simpan gambar ak kei.. Dengan bersusah payah create FB fake guna pic aku yang free hair. Alhamdulillah selamat menanggung dosa publish gambar2 lama aku. Ak da letih nak layan kau, buat lah ape yang kau suke. Allah da tentukan jalan tuk kte semua, x perlu terlalu memaksa  tuk dapatkan ape yang kte mahu ... Berhenti menjadi seorang yang terlalu zalim terhadap insan!!!!




1 ulasan:

Hanika la sgt... berkata...

huhuhu...pe kes???lama xbersosial gan ko..hahha....miggu depan ak blik cmfom byk gosip dr mak ak..hahhah....
just go with the flow my dear!!!!
Tuhan dah tentukan bhgian masing2...
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...