Isnin, 14 Mei 2012

Mesyuarat

Hey Readers....
Assalamualaikum...

Hari ni adalah hari yang sangat-sangat penat tau. Dtg opis, punch card and terus bekerja tau. Mana taknya, hari ni je ade 2 mesyuarat, Mesyuarat Pengurusan dan Mesyuarat Kelab. Dua2 penting dan dua2 pown ak kena ambik minit. thanks to trengkas sebab membantu walaupown mcm banyak da lupe je..hehehhe.. Menu meeting hari ni, nasi dagang.Wow, bunyi mcm sedap kan, tapi malangnya ak x bley makan ikan dye. Owg tganu panggil ikan tu ikan "tongkol".. So, ade menu special tuk ak, Nasi Lemak..heheheh, terima kasih pada y sangat memahami..dan sudi membeli.

Meeting Pengurusan td x lame mane pown, oke larh, cume yang bestnya pihak HQ da luluskan pengubahsuaian, so lepas ni opis CIDB makin cantik dan berseri-seri larh tau..huhuhu... Tak de larh ak kena wat report maklumbalas pelanggan pasal kaunter sempit lg... heheheh.. Cakap pasal report, wah hari ni da 14, kena bekerja keras nampaknya tuk kumpul 20 keping maklumbalas pelanggan. Hye pakcik- pak cik tolong larh ak, ckup 20 keping ak janji x mintak lagi.... ak nak wat report ni, ak da larh baru sebulan jagung jage ISO ni. banyak lagi yang tak tau...

Meeting kelab plak sangat lame, 2 jam tau... cter ape, sumenya pasal nak ke Bandung larh. hehehehe.. excited nak p Bandung ni, bershopping. wah, da terbayang-bayang di mata ni... Haha ni bukan angan-angan mat jenin tau, memang nak pegi pown.. Semoga segalanya dipermudahkan... Amin.. tapi nak cari qotation yang murah dan berbaloi bukannya senang kan..

Hmm, demam ak da beransur baik, alhamdulillah... cume batuk dan selsema je belum baik lg.. Sume owg pown nak tegor sore rock.. heheh sekali sekala jadi Ella ape salahnyer kan...  :-p

1 ulasan:

selipar jepun berkata...

ikan tonggol ke ikan aye mek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...