Rabu, 27 Jun 2012

Assalamualaikum....

Wah da lame x update blog, apa khabar semuanya. Harap chat keii.. Da ramai yang complain lame x update, sorry keii, cbuk ckit lately ni...  Owh ye First skali, nak wish Selamat Pengantin Baru kat Cik BFF sye yang selamat melangsungkan perkahwinannya pada 8 Jun yang lepas. Semoga awk dan Idhan bahagia, kekal hingga ke akhir hayat keii... Amin... 

Keduanya, alhamdulillah syukur pada Allah S.W.T. , akhirnya loan rumah sye telah pun lulus. Lega rasanya, bila segalanya berjalan lancar seperti yang dirancang. Tak sabar rasanya nak decorate rumah baru. Excited sangat. Nak pilih cat, langsir, perabot. Wow, duit pown boley tahan excited jgak nak keluar ni... hohoho.. Tak sangka dalam usia semuda ni, sye dapat mengumpul semua aset yang saye perlukan. Apa pun rezeki tu semuanya datang dr Allah. Dan Thanks to Mama, yang sentiasa menyediakan keperluan yang terbaik buat sye.

Ketiganya, alhamdulillah syukur pada Allah S.W.T., sye dipanggil untuk Temuduga tapisan kedua di Lembaga Getah Malaysia. Walaupun terlambat sehari jawab exam, Mulanya agak frust sebab terlambat, tapi syukur kertas soalan sye masih diterima. Sye akan cuba wat yang terbaik untuk Temuduga peringkat kedua ni. Harap2 semuanya okeii... Thanks tuk sume yang sudi membantu, utk abg Zahari n abg Nizam yang sudi menghantar sye ke LGM  dan menemani sye hingga semuanya selesai. Thanks tuk Kak Suriza yang x henti-henti memberi semangat dan dorongan. Thanks tuk Mama, kawan dan keluarga yang sentiasa mendoakan. dan thanks tuk Abg yang sentiasa berada di samping sye. Ahamdulillah. kasih sayang dan pengorbanan semua tak kan sye lupakan.

The new One, Sye dapat Galaxy Tab..huhuhu, Now Tab n BB da jd gajet yang wajib berada dlm handbag sye. Cume tgah carik baju baru tuk mereka berdua dan haruslah ia bewarna pink kan. 

Kerja ? Biasalah bukan tidak seronok keje kat CIDB cume, tak salah kalau kte nak cari yang lebih baik kan. Sye seronok di cni, walaupun kadang2 berada di bawah tekanan. Biasalah kan, nama pown keje, haruslah disertai stress.. Apapun semuanya berada di bawah kawalan. Minggu depan akan ada satu Seminar Integriti tuk kontraktor di TTC. Hmm bulan Julai sememangnya akan menjadi sgt cbuk, dengan Sukan KKR lagi kan. Hai x tau larh bile pulak sye dapat update blog lepas ni...

Apapun selamat berjumpa lagi ye kawan.... take care.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...