Ahad, 26 Ogos 2012

Selamat Hari Raya Semua

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua... Da masuk minggu kedua syawal, tp still tak terlambat lagi kot nak wish Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin. Macamane sambutan raya tahun ni? tentu seronok kan. Alhamdulillah, sambutan raya tahun ni sederhana sahaja, apa pun tetap bersyukur sebab berjaya menghabiskan Ramadhan tahun ni, semoga diberi keizinan tuk merasainya tahun depan. Amin.

Alhamdulillah tahun ni, semakin lengkap syawal dengan kehadiran semua insan tersayang. Tapi sedikit suram sebab cuma kak long yang balik beraya, yang lain beraya di rumah mentua masing2.. Biasalah bila da berkeluarga haruslah mengikut giliran kan. Tapi syukur lah rumah mentua mereka masih di bumi yang sama, dan tak lah jauh mane pown. Semuanya dekat2 je.

Thanks tuk semua sedara mana, kawan2 yang sudi datang beraya. Seronok sangat jumpe korang semua tau, semoga persahabatan tetap utuh terjalin sehingga ke akhir hayat. Amin.. Tahun ni x de lah round the world sangat beraya, cuma yang mane sempat je. Maaf ye kawan2.

Owh ye tuk Cik Adila, selamat bertunang ye sayang... Maaf x dapat datang tau, tp InsyaAllah 6t awak kawen confirm sye datang.. Huhu sowang lagi kawan skol da jd tunangan owg. Semoga bahagia dan kekal hingga ke akhir hayat. Amin.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...