Rabu, 12 September 2012

Selesai Hantaran part 1

Assalamualaikum...

Hye selamat tengahari semua. Da lunch? I'm done. Baru balik dari jamuan raya PUSPANITA 2012. Alhamdulillah kenyang. First day join Persatuan ni. Baru nak mencuba, wish me luck okeii dear. Amin. Sebenarnya nak share cerita, semalam saya teman Kak Chik n her husband to be p sopink barang hantaran. Tapi part one je..Sebab tak sempat nak beli semua barang. Hye cik wedding planner sangat letih, belum balik keje lagi Kak Chik da inbox cakap dye da sampai depan kuarters.. Huhu, ape lagi kalut lah nak balik. Untung bos tak de semalam tau.

Jeles dengan Kak Chik sebab dye dapat 2 cincin Poh Kong yang sangat2 gojes kot... Sekarang tengah survey rantai untuk batal air sembahyang nanti. . Al maklumlah my brother in law to be tu cerewet ckit. Semuanya nak perfect.Hahaha.

Semua orang excited tuk this wedding. Mungkin sebab da lama x de kenduri kahwin kat rumah arwah abah kot. Huhhu... semoga segalanya berjalan dengan lancar. Amin..

P/S : My brother in law to be hadiahkan ikan kat kite... Da bawak kat office buat kawan.. ngeeee

Luv
Cik DHHassan

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...