Ahad, 30 Disember 2012

Gud Bye 2012 & Hello 2013

Assalamualaikum..

It's already a year. Time is runing too fast right? So, How about your 2012? Tercapai tak semua yang dihajati? Never mind, ada lagi sehari untuk memenuhi semua impian tu. Sempat tak? Tak pe kalau tak sempat pon, boley carry on ke tahun 2013 kan.

For me, Alhamdulillah. Segalanya bertambah baik. Too many things that happen, kalau nak cerita semua sampai esok  pon tak habis kan.  Some of the most meaningful things...




It's mine. My first aset which i bought it by myself. Alhamdulillah Allah mempermudah segala urusan pembelian rumah ni. Kontrak telah ditandatangani pada bulan Mei dan sekarang tengah tunggu pembinaan siap je. Actually, my dream..  I want to grab that corner lot, tapi da bukan rezeki kan. Apa pun, i'm so thankful to Allah.





Second, Ak dapat offer dari Lembaga Getah Malaysia untuk jawatan Setiausaha. Alhamdulillah, i'm thankful again. Berkat doa semua orang, akhirnya dapat post permanent. So dari Kuala Terengganu, i'm fly away to Selangor. Start my new life here. Yang Penting, dekat dgn kampung, Boley selalu date dengan mama.


 Alhamdulillah, ni lah antara 2 perkara yang paling bermakna for this year. Next year, InsyaAllah there are many types of things to achieve.

For all my friends, yang da selamat jadi wife, fiance to somebody and also mother to be. Congratulation babe. I'm always pray for your happiness. Take care of yourself, your baby, your husband and fiance okay?


For 2013, Hello... Semoga awak membawa kebahagiaan yang berterusan. Tq.


With Lurf,
Cik DHHassan











Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...