Sabtu, 16 Februari 2013

Dewasakah

Assalamualaikum...

Selamat Petang
Rindu sangat pada blog.
Tak de masa nak update. Ha busy lah sangat. So hari ini aku da decided i need to update my blog whatever it is. So here i am. 

Menghitung hari & detik bahagia tercipta
Hari-hari pon bahagia kan. Dugaan dan cabaran tak kan pernah lari dari kehidupan kita. Terpulang pada kita bagaimana untuk menghadapinya. Aku bersyukur hidup dikelilingi insan-insan yang tak pernah tinggalkan aku sendirian. I love them too much. Muah..

Kebahagiaan itu sentiasa ada. Cuma kita yang perlu cari. Senyum dan terus melangkah dengan penuh yakin mengecapi kebahagiaan. InsyaAllah. 

The best part is..my Puan Senget da pregnant. Heppi tak terkata, so i 'll become an aunty  soon.. Take care sayang. Actually aku, adik & mama tersayang baru je lepas balik dari Terengganu. Menghilangkan rindu2 yang masih tersisa pada mereka2 di sana.

Opss my house is 90% build. OMG i'm so excited. Aku dan adik da sibuk main cop2 bilik.. Hahah berangan je lebey. Alangkah sedihnya hati bila terpaksa sewakan rumah tu. 
Hope satu hari nanti aku dapat stay kat situ wif my beloved family.

Owh sebelum terlupa Congrate tuk roomate, schoolmate yang tersangatlah comel cik Kasmadiana
yang da selamat melangsungkan pertunangan wif her beloved boyfriend... Semoga bahagia sayang, tak sabar nak makan nasik minyak awak tau.

Untuk Kak Bibi tersayang ada masa kita datang tengok akak lagi tau. Semoga cepat sembuh. Kita semua nak tengok akak bangun, dan jalani kehidupan akak macam dulu. Kakak yang ceria, selalu tersenyum.... Semoga Allah mengabulkan doa kita semua. Amin.

Dewasa..wah baru aku tau betapa susah menjadi dewasa. I am 23 years old... Susah nak sesuaikan cara hidup yang berbeza. Anyway thanks to him yang sentiasa bersabar dan memaafkan semua kesalahan dan kebudak-budakan aku. 

Promise you that i'll try to be a good ............ untill Jannah. Amin.

I'm sorry to all.. Now i will believe and delete all my untrusted toward this.........
Thanks to all that accept me who i am. 

To my late father...i miss you so much. Al-fatihah..






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...