Rabu, 8 Mei 2013

Dear May.. I'm waiting for June

Salam Maghrib.

Hye olls, Selamat menunaikan kewajipan anda.
Macamane election, sangat excited kan bile first time turun mengundi. Kelam kabut jadinya. 
Saya dan abang agak terhuyang hayang pada ketika itu, macam-macam rasa ada.
Untung ada mama sedia membantu. 
Lagipun kami rushing sangat nak balik sebab abang kerja petang tu.
 Tak sempat nak jumpe kawan, berborak kosong. Sedih.

Apapun nak melahirkan rasa puas hati sebab BER telah dicederakan oleh kereta 
yang sungguh tidak bertauliah... sangat sedey...
Dari KL sampai Lipis duk membebel tak puas hati...
Sorry BER... 

Result da kuar. Alhamdulillah, masih di bawah pemerintahan yang sama.
 Tak rugi balik mengundi. 

Oh Ya, sedikit berita gembira untuk dikongsi bersama.
After 4 years.
 Alhamdulillah tanggal 27 April 2013 adalah kenangan yang tidak mungkin dilupakan dalam hidup. 
Semoga Allah memudahkan semua urusan kami selepas ini. Amin.

Lagi berita baik, saya da berpindah rumah lagi..Insya Allah ini kali terakhir. 
Selamat tinggal Kota Damansara.
Terima Kasih buat Pn Supik & Encik Telap yang sedia membantu BER yang teramat comel itu.
Rumah yang sangat luas. Selesa lah sikit kalau family nak datang.



Dan dengan pembaziran yang sangat besar saya telah memborong washing machine
 ( haruslah auto sebab terlampau rajin kan... 
hahaha Abg yang cadangkan, sebab dye lagi malas...hahah ) 
beserta barang-barang di atas. Hajat di hati nak set perabot putih, tapi sebab da tak da.
..terpaksa lah ambik warna ni.
Tapi itu budak Pink ( Cik Senget aka anak angkat saya dan abg ) 
telah merasmikan katil tersebut.
Hahah bodek Uncle tu dapat warrranty tilam selama 10 tahun...
ohoho anak da 5 pown warranty tak habis lagi woo.. Tq Uncle.

Bulan May adalah bulan yang sangat sibuk. Dengan kursus yang bertimbun. 
Kursus Induksi. That's the point. Seronoknya berkursus lagi selama seminggu
( Ayat tak puas hati dan terpaksa )
Tapi secara positifnya bagus lah Kursus Awal, cepat sikit pengesahan jawatan kan.
Doakan saya lulus dengan cemerlang ok..

Lastttttt.. Da ada dua tempahan guest book
 Alhamdulillah rezeki.
Will do the best untuk my customers... 


Love
Cik DHHassan





Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...