Sabtu, 29 Jun 2013

Exam Week

Selamat Pagi semua...
It's exam week... Dua minggu berturut-turut.. Semuanya untuk pengesahan jawatan..  ade 3 syarat yang perlu dipenuhi.
Firstly, PTM..Program Transformasi Minda. Kalau dulu dipanggil Kursus Induksi. I'm done. Seminggu berkampung kat El Azhar Camp, Morib. A lots of moments there. Mase first time nak pergi tu hati rase sangat berat, then bile da sampai kat sana, rase macam sekejapnya da seminggu. Alhamdulillah aktiviti semua best, ada abah  penceramah bergitar, dapat main paint ball, aktiviti high rope, and the best part is aktiviti mengisa atau memukat. Owh, satu lagi lawatan ke rumah anak-anak yatim. Bergotong royong, memasak, mngemas dan mendengar luahan hati mereka kat sana.
Second, Exam ISAAC. Exam ni wajib diambil bagi semua setiausaha dan  khidmat pelanggan. Alhamdulillah, khamis lepas saya baru selesai menduduki exam ni kat INTAN, Bukit Kiara dan lulus sepenuhnya. Hilang satu beban. Soalan dye agak tough, sebab everything kite kena buat menggunakan pc.
Third, Exam Jabatan yang akan dijalankan minggu hadapan. Sangat menakutkan. Saya baru je khatam undang-undang Malaysia. Yang lain-lain masih banyak nak kena cover. Paling takut soalan mengenai kewangan. Sebab memang x de pengalaman langsung jage kewangan ni. So kena la study hard tuk part ni. Harap-harap dapat jawab semua soalan nanti. Doakan saya k. Amin.
Luv
Cik DHHassan

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...