Selasa, 16 Julai 2013

July is Coming wif Thousand of Happiness. Alhamdulillah

Assalamualaikum

Blog sudah berwajah baru. Akhirnya, setelah sesi tangguh-menangguh selesai. Rasanya belum terlambat kot nak ucap selamat menyambut bulan Ramadhan al-Mubarak. Alhamdulillah dapat juga kita merasai Ramadhan untuk tahun ini. Tahun depan belum tentu. 

Julai bulan yang sangat ditunggu pada setiap tahun. Tahu sebab apa sebab July is my birthday. Kalau tahun 2010-2012 adalah tahun yang amat perit untuk dilalui, Alhamdulillah Julai 2013 membawa seribu makna dalam hidup saya.


CIDB Malaysia telah memberi bonus kepada semua staffnya untuk perkhidmatan tahun 2012. So disebabkan saya menamatkan perkhidmatan pada bulan Ogos, secara tak langsung saya juga terkena tempias bonus tersebut. Erkkkk..ini lah hasilnya. Sekali dengan rak TV saya angkut. Maklumlah duit free kan. Thanks a lot CIDB Malaysia.




Semua orang tahu bahawa saya adalah pencinta tegar BB. Tapi sayangnya BB yang mama belikan da rosak. Terpaksa berhenti BBM dan beralih kepada Tablet. BTW last weeks, it's my birthday n my fiance gave me that torch. So BB here i'm back.. 
Thanks Abg, sebab memahami saya......



Suprised cake from my opismett...
Oleh kerana bufday saya jatuh pada first Ramadhan, so dye owg da merancang tuk buat suprised ni sehari sebelum tu. Ya Allah, memang tak jangka sangat-sangat. Dengan sibuk auditnya hari tu, tetiba pegawai saya panggil masuk bilik dye.
Then...tak tau nak cakap ape, sangat tergamam, terharu. Tapi tengoklah sempat lagi nak membuli. i'm 23 years old okeiii... Sengaja kan..
Anyway I Love U olls so much....
Credit to Cik Pah n Cik Pali y sanggup bersusah payah.



Alhamdulillah akhirnya BER sudah pon berganti. alhamdulillah Abg da lembut hati. 
Jumaat lepas WYR sampai.  Harap lepas ni da tak ade masalah lagi la nak pergi kerja. Lega rasanya.
BTW i mish u BER, da banyak berjasa kan...

Walaupun banyak rezeki yang saya dapat dalam bulan Julai, saya tak pernah lupa tarikh 16 Julai. Hari pemergian ayahanda tercinta. 7 years since u leave me Abah. I miss u so much. Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh Arwah Abah. Amin





Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...