Isnin, 2 September 2013

BECOME A MUMMY

Assalamualaikum

Seriously aku adalah orang yang paling excited sebab da naik pangkat menjadi ibu.
Alhamdulillah, hujung bulan Julai  My Senget @ Cuna Cuyan telah selamat melahirkan seorang anak lelaki. Terkejut jugak masa mula-mula dapat kol dari her husband, sebab sepatutnya due 4 Ogos
( 4 days before raya ) Okeii la tu kan, baby Amar nak keluar awal, tak sabar nak jumpa mummy kan.

Jom kita preview sikit budak comel yang menjadi kegilaan ramai ni.


Amar Harith Danial. Berat semasa lahir 2.77kg

Comel sangat budak ni. Hari hari aku tatap gambar dia. Masa tu memang rasa nak terus balik Terengganu. Tapi terpaksa lah bersabar sebab cuti aku start 3 Ogos.



Perasaan rindu tu membuak-buak dekat budak ni. Pelik kan, sebab tak pernah jumpa pon. Mungkin inilah yang dipanggil jalinan kasih sayang. Dan sebab kesayangan yang teramat sangat, sebelum balik aku pon shopping barang-barang baby. Sebab Amar ni baby boy... 
Semuanya berwarna hijau ( favourite colour abang ) suka la tu... Grrrrrr 
stress kan sebab tak dapat shopping warna pink.



So, raya ketiga kami pun buat rombongan Cik Kiyah ke Felda Kerteh 4. Sebab My Senget berpantang kat situ. Excited sangat jumpa baby Amar, tak boleh nak jauh sikit. Tapi sebenarnya Abang lagi excited dari aku. Mula mulanya cover macho , at last dia pulak yang  sibuk duk peluk cium baby Amar.

To baby Amar : Nanti mummy datang melawat Amar lagi ok sayang. I love you so much. Semoga menjadi anak yang soleh, yang sentiasa membahagiakan hati papa dan mama Amar. Amin.



Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...