Khamis, 26 September 2013

DIY Hantaran

Assalamualaikum

Finally aku dah pon siapkan hantaran untuk Aisha yang bakal bertunang awal bulan 11 nanti. 
Ingat tak dulu aku ada post pasal entry ni dan jugak entry ni..
So inilah hasilnya. At first aku sendiri pening nak siapkan hantaran ni. Sebab tak pernah try pon buat untuk orang.First time aku DIY pon cuma masa nak siapakn hantaran eday aku. Tapi bila Aisha  yakinkan jugak yang aku boleh buat.. So here it is.



Ini hantaran sebelah Aisha untuk Amir.


Dan ini hantaran untuk pihak Amir kepada Aisha.

First time aku menggubah bunga. Actually masa tunang dulu pon aku suruh officemate tolong gubahkan bunga. Sebab aku berapa yakin nak menggubah. Risau tak menjadi.
Pengajarannya kat sini, kalau kita tak cuba kita tak kan tau bakat yang ada dalam diri sendiri.
Bakat lah sangat kat. Alhamdulillah semuanya kurniaan Allah.

Kalau nak tahu inilah hantaran yang aku cerita kat post yang ni

XOXO.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...