Ahad, 8 September 2013

Trip To Port Dickson : LGM Lodge RM15


Assalamualaikum

Dari Nilai trip kami diteruskan sampai ke Port Dickson semata-mata nak berkenalan dengan LGM Lodge ni.
Sampai kat sana around jam 7 malam dan kami merupakan orang terakhir yang check in pada hari tersebut. Thanks pak cik sebab sanggup tunggu kami yang lambat ni.

Taraaa, inilah LGM Lodge di Seremban. Sebenarnya 2 minggu sebelum bertolak kami da booking lodge ni, dengan bayaran RM15 only.. Tapi ini cuma untuk harga staff sahaja. So kalau orang luar, tak dapat harga serendah ni. 




* preview sikit LGM Lodge. OPS WYR interframe pulak.


*Kami pilih two single bed.. tak nak tidur satu katil sebab masing-masing tidur lasak....


*Tempat pertama yang harus diperiksa bila aku check in


* The small TV, Awie pon nampak kurus dalam tv ni. Auchhh
Pintu kat tengah-tengah tu sebenarnya suitable tuk family room, so kita boleh melawat bilik mak abah kat sebelah. Disebabkan kami tak berkeluarga dengan orang sebelah, So kami pon  kunci pintu awal-awal.. bagi mengelakkan sebarang kejadian yang tidak diingini.

* Terkawal rapi. Nampak Pak Guard yang comel tu. Hahaha just kidding. Kat depan, kat sebelah sebelah lodge ni kebanyakannya adalah lodge dari Agensi-agensi yang lain.


*Inilah pantainya. Dalam 5 minit daripada Lodge tadi... kami sampai ke pantai ni.


*The sweet of Us.. 1 September 2013.

Untuk pertanyaan/ booking boleh hubungi 
      Pn. Sufiah Ismail/Kak Sofi

    039206200/ext 2166

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...