Ahad, 6 Oktober 2013

Mr. D.I.Y. versi Daiso

Assalamualaikum

Welcome back to the office. Mcam dah lama sangat bercuti kan. Dua hari je pon. Cerita pasal cuti, disebabkan semalam adalah hari Ahad yang sangat membosankan, aku decide untuk keluar menghabiskan duit. Dan disebabkan ibu aku ( a.k.a housemate ) plan nak repair bingkai cermin mata dia kat Focus Point, dan aku pulak nak pergi Mr D.I.Y., so kami buat keputusan untuk pergi ke Aeon Big Kota Damansara.

Aku memang lah tersangat addict dengan kedai ni, tiap tiap hari pergi pon tak pe. Sebenarnya kedai ni, lebih kurang macam Daiso jugak, tapi bezanya barang-barang dalam kedai ni berlainan harga. 


So ini antara barang yang aku dah grab semalam. ( baru capture tadi ). Sebenarnya dah lama sangat aku carik satu bekas untuk letak semua supplement mcam kat atas tu. Penat dah hari-hari duk usung botol-botol supplement ke hulu ke hilir. Finally jumpa jugak. Sebenarnya dulu, kakak aku ade hadiahkan bekas ubat tu ( tapi tak sama bentuk lah ). Masa tu aku rasa macam tak ada function je benda alah tu, so aku pon tak cara sangat la.Tapi bila nak guna aku carik balik bekas tu, memang tak jumpa lah sebab tapi aku pon tak ingat aku letak kat mana. 

Kalau nak tau lebih pasal Mr. D.I.Y. ni  klik kat sini
 Kalau nak tau list outlet Mr. D.I.Y. pulak klik kat sini

Dan ini antara outlet baru yang akan dibuka.


xoxo

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...