Selasa, 12 November 2013

Ada jugak orang buat baju daripada getah

Assalamualaikum

Seperti yang dijanjikan, aku preview kan few of design baju daripada
 students Saito College 






Bertemakan "Rubber Wonderland",
  fashion show yang dianjurkan oleh MREPC di MICCOS baru baru ini.


3 ulasan:

cik mah berkata...

Dear..salam perkenalan..hrga tasbih tu berganting pada berapa pcs nk order...tq..

Izyan Masri berkata...

UNIKNYA !!! TAPI BAJU GETAH NI TAK BERBAU KE ? TAK KOT. EH JAWAB SENDIRI.HAHA

DHHassan berkata...

Cik Mah : owh okeiii, kalau dalam 200 pcs camane ek?

Izyan : hope tak berbau lah kan. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...