Selasa, 3 Disember 2013

Proses nak confirm

Assalamualaikum

Lately ni aku terlampau busy, maklumlah dah hujung-hujung tahun kan.
Ramai orang kahwin, jadi tempahan guest book pon melambung lah...
Alhamdulillah rezeki nak kahwin agaknya. Amin.. Terima kasih Ya Allah.
Sampai tak sempat nak update blog... nampak tak aku cuba cari alasan..hahah 

Alhamdulillah, untuk wedding, persiapan awal dah dimulakan sedikit demi sedikit. 
Dua tiga minggu yang lepas memang minggu yang sangat kritikal, ye lah minggu pencarian dan pemilihan
butik dan photographer. Minggu tu lah saat yang sangat menguji kesabaran diri masing-masing.


Ini antara photographer dan butik pengantin yang telah melalui proses finalization....
Wah, omputih lah sangat kan.




Disebabkan langkah penjimatan telah diambil, jadi kami pon cari la pakej yang menggabungkan ketiga-tiga event ( nikah, sanding dan bertandang ). Apapun untuk butik pengantin kami tak ambik pakej untuk baju nikah sebab baju nikah kami nak tempah @ beli je ( belum finalize lagi, masih dipikirkan ).
 Mengikut perancangan keluarga kami akan dinikahkan awal dua minggu sebelum majlis bersanding. Jadi kami mesti berusaha cut cost sebaik yang mungkin.

Hmm.tengah mencarik page untuk button badges...Nak tempah dalam 100 pcs...
help me pliss..

xoxo










2 ulasan:

cik mah berkata...

wah bgus2...prepare awal bnda2 yg penting ni mmg lega hati nnti...mcm cik mah dulu pun booking awal dah....cik mah xde wat button bdge...tp klau berminat ngan corsage le r tgok blog cik mah...harga serendah RM1.50 je...gud luck untuk persiapan kawin....

DHHassan berkata...

owh da stalk blog cik mah hari tu, memang sangat tabikk spring tengok perancangan kahwin cik mah...

Nanti saya stalk lagi pasal corsage tu pulaj. btw thanks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...