Selasa, 21 Januari 2014

Addicted : Pencarian Songket diteruskan

Assalamualaikum

Sebenarnya Kak Diana dah suggest beberapa design songket kat aku. Semuanya memang sangat superb, sampai tak tau nak pilih yang mana satu. Sesetengah pendapat mengatakan pakai songket ni panas, sejauh mana kebenarannya tu, aku pon tak sure.

 

Yang ni macam sangat sweet kan, walaupun tak banyak songket yang digunakan tapi tetap nampak elegant.


Baju leuniey ni memang sangat gojes, pernah nampak sorang bride pakai, cuma warna tak sama.

 

Aku suka sangat warna baju RCW & ZS ni. For sure, tentu banyak butik yang keluarkan design terbaru menggunakan warna purple ni.


Kebanyakan cuma design songket untuk perempuan yang diketengahkan. So misi sekarang ni, nak cari design untuk kedua-dua bride & groom.

x0x0





8 ulasan:

ct aman berkata...

sggh n follow sini...dulu mase kawen...sy x nk pkai songket...takot panas...tp my hubby beria2 nk pkai....die kate nmpak klasik songket ni...tapi bile try pakai sdri...ermm...rase suke plak...^__^

She's DHHassan berkata...

Ct : owh ye ke? so memang panas ke pakai songket....?

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

cantik pakai songket..

She's DHHassan berkata...

mizz Aiza : memang cantik kan, nampak elegant

cik mah berkata...

Bg cik mah...xde pulak pns..bia longgar sikit..so selesa.

She's DHHassan berkata...

Cik Mah : owner butik tu pon ade ckp, sebenarnya pakai songket tak panas pon...

Nur Amirah Shaharuddin berkata...

saya pon ingat pakai songket panas. Kawan saya pakai songket and buat kat dewan yang tak ada aircond, spot light pelamin banyak sangat. Dia kata okay dan tak panas. Btw saya pon akan pakai songket masa sanding nanti.inshaAllah nampak klasik dan tak telan dek zaman kalau guna songket.plus bridesmaid nak overshadow kita pon tak boleh sebab we are the only yang pakai songket. So bridesmaid nak buat baju letop2 pon boleh ;)

She's DHHassan berkata...

second ur statement. Tak boley overshadow kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...