Ahad, 26 Januari 2014

Black Pink Box : Cara Aku Simpan Plastik Sampah

Assalamualaikum

Last few weeks, aku ngan Kak Ariana Rose mencuci mata kat The Curve, jalan-jalan sampai tak sedar dah sampai area IKEA. Masa tu ada New Year Sale kat Brand Outlet. Apa lagi habis licin disapu Kak Ariana Rose... Sebenarnya kami tengah carik Daiso, tapi tak tau macamane boleh terlepas sampai ke situ. At last tak jumpa pon Daiso tapi jumpa satu kedai lain. Ikut kata Security Guard tu "Kedai 5 Ringgit", sekali masuk? Bukan semua pon barang dia RM5. Propa je kan. Btw barang-barang dalam kedai tu agak menarik perhatian la, lebih kurang barang-barang kat Daiso & Mr DIY. Dan disebabkan itulah aku terbeli box ni. Masa tu memang aku dah set kat otak, yang aku nak letak plastik sampah. At first, aku nak sumbat je semua plastik sampah tu kat dalam box ni, so tak ada la sakit mata sangat tengok kan. Tapi Kak Ariana Rose ajar aku lipat plastik sampah tu jadi macam ni.... Sejuk lah sikit mata memandang kan. 



xoxo

3 ulasan:

cik mah berkata...

Bgus....mmg cik mahpun lipatmcm tu...lebih sejuk mata memandang n kemas je kan,..

Fizah berkata...

rajinnya melipat :)

She's DHHassan berkata...

Cik Mah : betol, sokong sangat
Fizah : haha time dapat plastik lepas soppink, terus lipat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...