Isnin, 27 Januari 2014

CNY Promotion : Sale Sale Sale at Gome Electric, Subang

Assalamualaikum

Alhamdulillah, akhirnya fridge dah pon sampai petang jumaat lepas. Thanks Abang, untuk pelaburan anda. Secara tak langsung fridge ini sedikit sebanyak, menyumbang kepada kepadatan ruang di dapur, tak ada lah nampak macam padang jarak padang terkukur sangat. Gome Electric, Subang ada buat "Big Sale" sempena Chinese New year. Ikut kata tauke kedai tu, sale akan tamat 10 hari selepas CNY. Sempat lagi kalau korang nak serbu.


p/s : letak fridge magnet akan merosakkan peti? Nonsense.. KP aku yang cakap.

ps : Hari ini kami celebrate birthday kak Ariana rose. Bukan main lagi dia buat muka terkejut dia tu. Btw

"Selamat Ulang Tahun Kelahiran yang ke-50 kakak, Semoga dipanjangkan Umur, dimurahkan rezeki, dikurniakan anak-anak yang comel-comel, soleh dan solehah, bahagia hingga ke Syurga. Amin"

x0x0

2 ulasan:

Abak Lorong Cinta berkata...

hepi bufday..!!

She's DHHassan berkata...

Terima kasih Abang Lorong cinta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...