Rabu, 8 Januari 2014

DIY Welcome Note

Assalamualaikum

Welcome Note aku tak lah canggih macam B2B yang lain. BTW aku nak share juga kat blog.

  •  Board tu aku beli kat Daiso & haruslah harganya RM5. 
  • Aku beli button dan lekatkan kat tepi board tu ( harga tak ingat lah, rasanya 10sen 5 button kot )
  • Aku create sendiri design note guna powerpoint.
  • Then print kat A3 paper.
  • Liminate 
  • Potong ikut saiz board
  • Siap!!!





6 ulasan:

Fizah berkata...

gaaahhhh...kreatip n rajin! i likeeee :))

cik mah berkata...

Cantik..n kreatif...wat sendiri tu yg puas ht kan...

S. Faezah berkata...

jimat berbaloi baloi niii hehe

DHHassan berkata...

Fizah : Huhu thank you, fizah pon kreatif jugak..

DHHassan berkata...

Cik Mah : memang, puas hati sangat sangat walaupun simple je

DHHassan berkata...

Faezah : huhu memang tak sampai RM10 pon. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...