Ahad, 12 Januari 2014

Giveaway Birthday Azhafizah

Assalamualaikum

Selamat tengahari. Hari yang sangat mengantuk, sebab weekend aku travel jauh je Kuantan. Tapi apa pun tadi sempat jugak la aku blogwalking. Then, terjumpe satu contest ni. Si owner blog ni sungguh la baik hati, pemurah sangat. Sebab ape aku cakap dia pemurah walaupun aku first time visit blog dia....Sebab selalunya time birthday kita tunggu orang bagi present kan tapi dia ni sebaliknya pulak. Sempena birthday dia buat GA untuk readers. Alhamdulillah, syukur semoga dia dipanjangkan umur dan dimurahkan rezekin. Amin..

cc : kak Ariana Rose jangan lupa join sekali okay.

http://www.azhafizah.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

S
empena birthday Fiza bulan depan Fiza nak buat satu giveaway untuk menghargai pembaca blog ni.Agak lama tak buat giveaway kan.So sempena tahun baru ni Fiza nak buat giveaway yang simple je ni.Yang pastinya setiap yang join akan dapat.So takdelah rugi join pun still dapat sesuatu dari Fiza kan.



Nama : She's DHHassan
URL Blog : http://sisterofciksayang.blogspot.com/
URL entry giveaway : http://www.azhafizah.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
email : sitizabedahhassan@yahoo.com

x0x0


12 ulasan:

Azhafizah Md Nor berkata...

Assalamualaikum..Terima kasih sudi join.Wallpaper dah send via email.All the best :)

DHHassan berkata...

salam. Okay thanks dear

Aniq Bukhary berkata...

Berkunjung ke sini.. All the best dan selamat bersegmen :)

fiqah hamed berkata...

Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
Good luck dan selamat bersegmen

Free Just 4 U berkata...

Singgah dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html/

ummiaisys berkata...

salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..done follow you..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

Budu Bilis berkata...

Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

Oshin Kecik berkata...

oshin menyinggah kejap....

good luck !!!

http://gurlgemini.blogspot.com

Salam Yahya berkata...

gud luck....join sama

ct aman berkata...

g.luck...
http://ctamanaqim.blogspot.com/

Kisah Si Dairy berkata...

salam...
singgah dari segmen yang sama
http://www.kisahsidairy.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
good luck ye!!

Noor Najwa berkata...

dri ga yg sama...
http://muslimahsejati96.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...