Isnin, 6 Januari 2014

Guest Book : Feedback Customer

Assalamualaikum

Alhamdulillah. Setakat ni tak ada lagi cus yang complaint about gb. Semua berpuas hati lagi. Syukur. At first, aku cuma tolong Pn. Supik buat gb untuk Wedding dia. Tub Tub Pn. Supik cadangkan supaya aku jual gb. Mula tu aku macam tak yakin, tapi bila ramai yang dah bg support, siap nak tolong promote lagi. So aku pon take risk untuk try jual gb ni. Alhamdulillah, dapat sambutan. Tapi aku tak la buat gb ni full time, aku cuma buat time cuti je. Boley mengisi masa lapang aku, infact boleh tambah duit shopping kan. Alhamdulillah.



Untuk bride to be sekalian....silalah menjamu mata, Klik kat sini.

xoxo




Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...