Rabu, 8 Januari 2014

Segmen Jom Naikkan Trafik Blog 2014 Bersama Blog Mak Dara

Assalamualaikum


Tiba tiba hari ni aku tergerak hati nak join segmen Mak Dara ni. Selalunya aku cuma baca je blog dia. Pn Supik jom lah join sekali. Opss lupa Pn Supik ade meeting kat HQ hari ni. 

Trivia blog :
  • First time aku create blog ni tahun 2010, Masa aku final year kat Poli utk Dip in Secretarial Science
  • Masa tu, blog ni tempat aku mencurah perasaan je, sebab tengah frust
  • Tub tab tub tab aku dah jadikan blog macam diari, update tiap aktiviti
  • Blog ni banyak kali tukar template,header & bla bla bla.. Kadang-kadang aku letak lagu, bila bosan aku removed, kadang-kadang aku tukar font dan tukar background. Ikut suka je
  • Pertengahan tu rasa macam bosan dan malas nak update blog. Tapi bila chat ngan kawan-kawan ramai yang tanya, kenapa aku tak update blog, dia orang tahu perkembangan aku bila baca blog
  • So aku excited nak update blog balik, sebab ada loyal readers
  • Sekarang blog dah colourful, sebab aku suka update tentang makanan, trip, DIY, work. Sesuatu yang lebih berguna untuk dikongsi macam restoren, hotel, shop...
  • Futhermore, aku update semua design Guest Book aku kat sini. Silalah menjamu mata ye
  • Thanks sebab sudi baca entry ni. Thanks to Mak Dara jugak tuk segmen ni. Lebiu...

x0x0










35 ulasan:

adzairdawati makdara berkata...

terima kasih sebab sudi join segmen Mak Dara ni ye.. Mudah2an masyukkkklah trafik ke sini insyaa allah.. :)

Sally Yatiey berkata...

Selamat bersegmen ;)

http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

julia jamaludin berkata...

singgah sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

terbaek.net berkata...

meh singgah sini jgk http://www.terbaek.net/2014/01/09/jom-naikkan-trafic-blog-2014/

Akif Imtiyaz berkata...

Assalamualaikum...
Salam Ukhwah Fillah ..
TERJAH sini dr Segmen Yang Sama & FOLLOW SINI 336
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Dyah berkata...

Salam terjah..ni bukan melodi..tp Yb kawasan yg giler glamer dgn harapan follow sy balik..muahaha

SyedGraphix Dot Com berkata...

Singgah sini dari blog mak dara. ehehe.

Amanda Suria berkata...

salam kenal..salam ukhwah, datang bertandang dari segmen yang sama...follow sini ye...

Syuhada Baharudin berkata...

datang singgah dari segmen yang sama..
follow done.
nuffnang click also done.
selamat bersegmen. :)

http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Azhafizah Md Nor berkata...

Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Tetamu Istimewa berkata...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

Semoga berjaya.

syawalsimpsons berkata...

salam terjah n follow kat sini...

sYiRa LoKMaN berkata...

salam...dah follow.. :) singgah sini dari segmen Mak Dara ^_^

Maszie Fatah berkata...

segmen yg sama
http://maszie.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Liz berkata...

Hi,

Salam kenal. Saya Liz Rohaizat. Datang dari segmen Mak Dara. Jemputlah ke blog saya. Kalau follow lagi bagus.. Hehehe..

http://www.lizrohaizat.com

Cik Puan Rara berkata...

Assalammualaikum,datang dr SEGMEN MAK DARA! singgah dan follow sini.moga perkenalan ini boleh mengeratkan lg ukhwah kita sesama blogger.Amin.

Fiza Rahman berkata...

Dtg dari segmen MD. Naikkan trafik disini & follow ☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Ahmad Zaki berkata...

Singgah dari segmen yang sama. =)

http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?showComment=1389315945965#c7955046344653586447

MyCherita berkata...

datang dari segmen yg sama..salam ukhwah.. :-)
http://thescreammer.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Mia Liana berkata...

salam... mia datang dari segmen yang sama... dan follow sini. salam kenal ya..

http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Phat berkata...

singgah dr segmen mak dara http://www.phat.my/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html tq

DHHassan berkata...

Thanks semua.

bella luna berkata...

salam tuan tanah ;)
kunjungan hormat dari http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

sudah menjadi pengikut setia blog ini. keep blogging dear =)

Norhasniza Khalid berkata...

singgah dari segmen yang sama, salam kenal yer..

www.mamaniza.com

NURUL HANIZA MOHMAD berkata...

datang menjalinkan persahabatan :)

http://cekjejaricomel.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Engku Muzahadin berkata...

Terbang hinggap di sini seketika, menjalin ukhwah bertunjangkan maya... Salam Kenal`

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

mazzING berkata...

Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
MZG

Abak's Role berkata...

Assalamualaikum..Abak datang singgah...
Follow sini,dari segmen yang sama.. salam ukhuwah fillah..

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Si Tracey berkata...

Haiiii :) Salam kenal hehe dari segemen yang sama :) Datang sini BW :) huhuhuu

yang baik Ishak berkata...

YB singgah dari segmen yang sama. baru berpeluang tinggal jejak dan komen di sini.

http://yangbaik.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Ainim Suju berkata...

Salam perkenalan..
Singgah blog walking disini

Dah follow juga ya
http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Kasih Lestari berkata...

Salam Ukhwah....


http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

arina abdul rahman berkata...

Assalamualaikum... dari segmen mak dara.. singgah dan follow sini .. moga perkenalan ini boleh mengeratkan lagi hubungan ukhwah sesama kita :)

http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

norehan awang berkata...

Wow boleh join nie

Mas Zull berkata...

assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...