Khamis, 9 Januari 2014

YM Nona : The House of Button

Assalamualaikum

YM Nona salah satu kedai favourite. Kedai ni menjual barang-barang untuk perkahwinan. Kepada sesiapa yang nak mencari pelbagai jenis buton, memang sesuai sangat korang datang kat kedai ni. Pelbagai saiz, warna, jenis ada. Aku memang selalu beli barang guestbook kat sini. Aunty kedai tu dah kenal sangat dah aku, sebabnya aku lah satu satunya customer yang suka beli reben ikut meter. Sampai Aunty tu pon dah tak tau nak letak harga berapa ringgit untuk semeter. 




Setakat ni ada dua cawangan je yang aku tau, Subang Perdana & Subang Bestari. So silalah menjamu mata okay.

xoxo

8 ulasan:

syawalsimpsons berkata...

cantik la...nampak colourful

DHHassan berkata...

Sesuai sangat untuk DIY or something else....

S. Faezah berkata...

rambang mata nak pilih..byk sgt button comel2 :D

DHHassan berkata...

huhuhu... ambik semua la, mintak discout ek...

Fiza Rahman berkata...

Tu dia...macam2 jenis & macam2 kaler. Mesti juling mata nak memilih.

Tiha Azmi berkata...

Baru tau ada tempat2 macamni ..menarik sangat ...

http://popheart-tihaazmi.blogspot.com/

MamaDaniel berkata...

wow.. boleh rambang mata masuk sini.. hihi... ;)

DHHassan berkata...

Fiza : huhu agak juling jugak lah.
Tiha : boleh lah try p
MamaDaniel : huhu memang, macam -macam yang dibeli.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...