Rabu, 12 Februari 2014

GA : Ramaikan Follower, Raikan Ukhuwah

Assalamualaikum

First GA untuk bulan February...


Baru terbaca entry yang post pasal GA dianjurkan oleh blog Lorong Cinta a.k.a Abak.  At first macam sedikit kecewa sebab tengok due date sampai 7 Feb. Btw bila paca balik entry tu, GA ni dilanjutkan sehingga 28 Februari 2014 ( Jumaat ). Alhamdulillah masih diberi kesempatan kan.  jom ramai-ramai join GA ni... 

Gud luck. Thanks Abak ...

x0x0


15 ulasan:

Fiza Rahman berkata...

Salam ukhuwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

She's DHHassan berkata...

Salam Fiza : keep in touch. Thanks

Abak Lorong Cinta berkata...

Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
Abak Follow sini kalau belum follow ^_^

Segmen diteruskan sehingga 28 Februari 2014

Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
senarai peserta :

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

mirza syazwina berkata...

selamat malam,
follow sini
jemput ke blog okay ^_^

http://dorayakino.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

mimie farid berkata...

hai hai. jalan sini dari segmen yang sama dan follow. =)

http://mimiefarid.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Azhafizah Md Nor berkata...

selamat bersegmen ye :)

ibuhebat berkata...

Salam ukhwah.. Singgah dari segmen yg sama. jemput ke blog akak http://hebatkan.blogspot.com :)

Abe Kie berkata...

Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Khairul Bariah berkata...

salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back.

http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

~aku-mass-naim~ berkata...

hye.....done follow.....saya datang dari segmen yang sama =) jom singgah dan follow blog saya.... salam perkenalan =)

http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

SYASYA SWEET berkata...

#381
assalamualaikum..
salam ukhuwah fillah...
syasya datang dari segmen yang sama...
done follow awak... ^_^

http://sya-syasweet.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Pha Is berkata...

datang singgah sini dari segmen yg sama....

Amelia Natasha berkata...

Salam ukhuwah... dari segmen yg sama.. done follow u.. keep in touch yea..
http://autumnloveheart.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Ade Arif berkata...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhuwah
Singgah dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Nanie berkata...

Berjalan2 ke sini dari segmen yang sama... Salam perkenalan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...