Ahad, 2 Februari 2014

Mini Donut : House Of Mini Aeon Big Kota Damansara

Assalamualaikum

Hari yang sangat mengantuk. Maklumlah lama sangat bercuti kat kampung, masuk opis bos pulak cuti. Apa lagi, berdouble triple lah kemalasan aku. Bercerita pasal House of Mini, mesti ada yang pernah baca entry  Kak Ariana Rose yang ni.  Tapi yang tu cup cake, this time kami try mini donut pulak. Rasanya sedap lah jugak, walaupun tak sama kalau nak dibandingkan dengan Big Apple kan. Lokasi kedai ni kat tingkat 1, dekat dengan Food Court. Kalau tak silap kat depan kedai tu ada kedai jual baju baby.



Sesuai sangat untuk birthday party, comel sekali ngap je dah habis. Kalau tak silap dekat ICT pon dah ada satu kedai House of Mini ni.

xoxo

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...