Ahad, 2 Februari 2014

Preparation : Kad Kahwin 0.45 sekeping

Assalamualaikum

Oleh sebab tray in aku kosong, dan untuk menghilangkan kemengantukan yang teramat sangat ni, aku pon decide untuk sketch sikit kad kahwin. Lagipun hujung minggu aku ada app dengan Green Empire Resources, untuk discuss pasal kad kahwin dan banner. Sebelum ni aku cuma contact owner GER ni melalui emel je. Kak Liyana nama owner dia. Dulu masa Kak Ariana Rose kahwin, ia pon order kad kahwin dengan GER ni. So far, services okay, then dia pon suggest untuk aku. 



Rasa dah bercampur aduk dah masa nak siapkan map ni. Bukan senang nak buat map, betul betul kena details, tak boleh terlepas satu simpang pon.Untuk orang yang dah biasa datang okay lah, tapi untuk yang first time datang, tak ke haru biru nanti. Apa pun map ni belum final lagi. Heee



Owh setakat ni, aku dah emel kan few design kat Kak Liyana, setakat ni harganya 0.45sen sekeping. Banner satu RM30. Then, aku ada mintak free Welcome Note dan Kak Liyana dah setuju nak bagi. Alhamdulillah.

xoxo

2 ulasan:

cik mah berkata...

Wah murah..bgus..jimat bnyk tu...

She's DHHassan berkata...

Cik Mah : dah berusaha cut cost sebanyak yang mungkin... :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...