Ahad, 16 Mac 2014

Promosi Tambang Murah Air Asia

Assalamualaikum

Lately ni ramai yang whassap aku, tanya tentang progress kahwin. Alhamdulillah, ramai yang ambik berat, terasa disayangi. Sorry lama x update blog, sibuk sangat sebab rumah kat kampung baru siap renovate. Aku pon dok kehulu hilir tolong mama menyusun atur. Wah ,macam grand sangat je. Preparation Alhamdulillah, dah start dah sikit-sikit. So the next progress adalah  tiket flight. 


As usual, Air Asia memang akan selalu buat promotion dan penempahan tiket perlu dilakukan lebih awal untuk mendapatkan harga yang lebih murah.

Before ni pon dah banyak promotion dari Air Asia, tapi tarikh travel tak sesuai. So, dah hampir berputus asa, sebab tak dapat tiket murah tu. Pagi tadi, dapat emel dari Air Asia, ada promotion baru. So apa lagi cepat, cepat bukak web. Alhamdulillah, tarikh travel memang sangat sesuai. Cuma bezanya promotion ni mahal RM10 dari yang sebelum ni. It's okay lah, janji dapat tiket murah kan.


Booking terus dan proceed payment menggunakan Maybank2u. Thanks Maybank2u sebab memudahkan urusan. Alhamdulillah flight untuk 2 orang around 400 +++. Sangat memenuhi budjet. So duit lebih tu, dah boleh guna untuk booking hotel pulak.


xox0

2 ulasan:

Lyaa Suriany berkata...

best nya lahai. kite nak p bercuti kena tunggu anak lhr dulu n bsr sikit kot

She's DHHassan berkata...

Owh, tak pe.. Lagi best p cuti bertiga kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...