Khamis, 25 September 2014

Guest Book : Bride's Reception

Assalamualaikum

Selalu aku post guest book dari customer je, tapi hari ni tambah excited sebab post guest book sendiri. Sorry tak banyak pic, maklumlah bila diri sendiri jadi pengantin mana sempat da nak fikir benda-benda ni semua. Pic candy corner pon tak sempat nak capture. Ada lah sikit bebayang candy corner kat pic nombor 2 tu... 




Aku bagi nama Ice Cream Guest Book. Thanks to Qiena & Ada, peneman setia yang handle semua benda ni. Thanks Adik sebab jadi pen topup candy corner.


Thanks all... Love You.
Xoxo

2 ulasan:

cik mah berkata...

Ala2 comel n krratif..lain dari lain..

She's DHHassan berkata...

Cik Mah : tu lah, puas tokey guest book ni mencarik idea....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...