Selasa, 30 September 2014

The Solemnization : Get My Shoulder

Assalamualaikum

Alhamdulillah ..

Akhirnya tamat sudah tempoh pertunangan yang penuh liku dan dugaan. Wah. Tanggal 30 Julai 2014,kami diijabkabulkan dan sah sebagai suami isteri dengan sekali lafaz. Syukur kehadrat Ilahi yang memudahkan segala urusan kami. Terima kasih kepada keluarga, saudara mara dan sahabat yang sudi datang memeriahkan majlis. Ada yang dijemput last minute pon, tapi sudi jugak datang. ( Eha & Ana memang sangat appreciate pengorbanan korang.)


Handbouqet hasil DIY. Setelah puas meng google. Inilah hasilnya, luka jugak lah tangan dok memintal dawai. Tapi Alhamdulillah hasilnya awesome. 


Baju yang superb dari Diana Gallery. Mula-mula tu aku pilih baju lain, sebelum pergi butik lagi aku dah aimm.. Sampai je kat butik, Kak Diana suruh aku try baju ni, katanya baju ni baru je siap, tak ada orang yang pakai lagi. so mungkin inilah yang dikatakan rezeki. Masa bertunang baju baru, nikah pon dapat baju baru.


Goodies untuk nikah, aku brorong dekat GM klang. Thanks Qiena sebab teman aku pergi memborong, jasamu sangat sangat dikenang. At first nak ambik semua yang berbentuk love tu, tapi dah habis stok, so terpaksa lah topup dengan tin merah tu. Kat dalam tin tu aku letak candy & tasbih. 

4 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

hand bouquet tu sangat awesome, akak berkenan sangat...

cik mah berkata...

Alhamdulillah...cantik bj tu..bunga pun cantik juga..

She's DHHassan berkata...

Kak Farah : Hahah thanks kak, puas google nak siapkan bunga tu...heheheh

Cik Mah : thanks awak,,, huhuh kalau cik mah buat mst lg cantik kan

bintang hati berkata...

cantik HB tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...