Rabu, 21 Januari 2015

Welcome 2015 : Pliss be nice to me

Assalamualaikum

Rasa macam dah terlambat nak tulis entry tahun baru, busy sangat gayanya. Al maklumlah awal-awal tahun banyak report nak kena submit, staff baru lagi bla bla bla.. So baru sekarang ada masa nak update blog yang bersawang ni. Sekejap je masa berlalu, dah masuk tahun 2015 pun, umur pun dah bertambah tua. Kalau nak cerita azam tahun baru ni, omai melimpah ruah. Tapi kita refresh dulu la moment 2014.

Sepanjang Jan sampai Ogos aku sibuk pasal kerja kahwin.

30 Julai : Akad Nikah
16 Ogos : Resepsi Perempuan
17 Ogos : Sambut Menantu
20 Ogos : H/moon part 1 ke Krabi
Sept : H/moon part 2 ke USS Singapore
Okt : Family Vacation Pengkalan Balak, Melaka 

Dalam episod 3,4 bulan PJJ, banyak jugak air mata yang boleh ditadah, tapi dengan izin Allah, awal Disember Sham ditukarkan ke Selangor. Syukur sangat. Segala azam dan cita-cita aku sepanjang tahun lepas dah tercapai hampir 90%. Saki baki yang tercapai tu kita carry foward ke tahun 2015 la nampaknya.

In Sha Allah....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...