Rabu, 12 Ogos 2015

Checklist Keperluan ke Hospital

Assalamualaikum

Selamat pagi. Tiba-tiba mood rajin nak update blog pagi ni. Sebenarnya tengah kusut ni, tengah fikir nak join tak kursus bahasa inggeris next week. Huhu... Disebabkan terlebih rajin, aku design sendiri aku punye checklist yang tak seberapa indah ni. Hope dapat membantu.


*Baby dah 31 minggu, next week dah masuk 8 bulan. Ohmai cepat sungguh masa berlalu....
Doakan aku dan baby ye. Amin.

Love
DHHassan....



6 ulasan:

Rina Ellisa berkata...

semoga dipermudahkan urusan awak.. Pampers awak bawak lebih pon ok.. Bby baru lahir kerap membuang.. :)

FyzaSaleh berkata...

Assalamualaikum. :) wah, da nak dekat2 tu. Semoga dipermudahkan. Fiza bersalin haritu masa 39weeks 2days.

She's DHHassan berkata...

Rina Ellisa : Amin, tenkiu... Okeii nanti saya bawak pampers lebih sikit ye...
Fyza Saleh : Amin. Tenkiu.. Owh da dekat 40 minggu ye...

Hanim Husin berkata...

Salam..semoga dipermudahkan segala urusan..

Masa push jgn keluar suara & angkat punggung
Good luck.. =)

Pengalaman terindah ..

She's DHHassan berkata...

In Sha Allah, Amin... Thanks deAr

Klik Ppob berkata...

http://babershopclipper.blogspot.co.id/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...