Selasa, 1 November 2016

Happy Birthday : DAIYAN UQAIL TURNS ONE !

Assalamualaikum...

A big thanks untuk semua yang sudi hadir memeriahkan majlis especially  team Uqail Lovers. Guest semua memang sangat sporting habis support team blue & white kami.

p/s : Birthday Uqail ni memang Sham bagi aku organize 100% lah.Alhamdulillah lega sangat, dapat buat seperti yang dihajati. Seminggu sebelum majlis tu memang all out nak siapkan semua ni. Alhamdulillah lega sebab rata-rata tetamu berpuas hati siap puji makanan semua sedap.

INVITATION CARD

Invitation card ni untuk Teacher kat school Uqail (aku buatkan lima untuk seorang satu), jiran-jiran dan officemate & special untuk Team Uqail Lovers. Tak banyak pon adalah dalam 30 pcs camtu. Yang lain semua aku jemput melalui whassap je.

BANNER


Banner ni  design sendiri special untuk Uqail yang suka sangat Didi & Friends + Zirafah. Haha seminggu jugak mak dia dok explore software AI tu nak siapkan banner ni. Dah siap print dekat Realtees Seksyen 15 Shah Alam. Kebetulan ada kawan kerja dekat sini. Banner ni kecik je 3x2 rasanya, harga pon berbaloi lah.

CANDY CORNER + GUEST BOOK






 Guest book tu sebagai kenangan. Untuk Uqail baca masa dia dah besar nanti. Thanks semua untuk ucapan yang tak putus putus buat Uqail.

DESSERT

Cream puff dan chese tart ni officemate yang suggest. Alhamdulillah rasa memang sangat tidak mengecewakan. Sesiapa nak boleh contact nombor ni : 013.639.0785. Cupcake tu salah seorang team Uqail Lovers yang sponsor, rezeki anak. Thanks kak.




HELIUM BALLON + DECORATION

Aku order dengan Caca Merba. Boleh search kat facebook, dia orang siap boleh buat delivery lagi. Owner kedai ni Melayu dan sangat peramah. Mari kita support business beliau.

GIFT


Untuk kawan-kawan seangkatan Uqail. Awal sangat packing, sehari uqail akan ambik satu toys dalam bakul ni haha, jadi inilah je yang tinggal.

CAKE


Ice cream cake yang sangat owesome ala ala baskin robbin. Flavour dia kita boleh pilih nak buat combination ape. Didi & Friends tu of course lah sebab Uqail memang addict dengan kartun tu.  Kek ni aku ambik 1.5 kg tapi berbaloi sebab memang sold out. Masa time orang ramai tengah nyanyi lagu birthday boleh pulak si Uqail pergi pegang kek tu, haha tak sabar betul nak makan.


Happy Birthday Sayang. Mama Papa Love u to the moon and back.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...